Plofkraak aan het Monseigneur Zwijsenplein

Daders vluchten in een gestolen Audi S6 Avant-Quattro

update

Het rechercheteam was erg blij met de resultaten van die oproep: 8 nieuwe getuigen meldden zich, sommige ook met bewakingsbeelden. Wordt vervolgd!

Waarschijnlijk vier inbrekers blazen in de nacht van 4 op 5 december 2016 een geldautomaat op in de Read Shop aan het Monseigneur Zwijsenplein in Kerkdriel.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Mishandeling en brand

De eigenaar van de winkel komt op de klap af, en wordt met een stuk ijzer het ziekenhuis in geslagen. Door de explosie breekt er ook brand uit. Twee winkelpanden branden volledig af, tientallen mensen die boven en naast die winkels wonen worden geëvacueerd. Vijf katten van een gezin komen in de vlammen om.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft iets van de kraak gezien en nog geen contact met de politie gehad?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Gestolen Audi S6 Avant-Quattro

Getuigen zien nog hoe de plofkrakers er snel vandoor gaan in een gestolen zwarte Audi S6 Avant-Quattro. Deze wordt korte tijd later teruggevonden in de St. Annatroonstraat in Kerkdriel, in een doodlopend straatje. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de plofkrakers zien vluchten vanaf de St. Annatroonstraat in Kerkdriel?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Auto gestolen vanaf de Heiweg in Vught

De politie weet inmiddels dat die wagen in de nacht van 23 op 24 november is gestolen vanaf de Heiweg in Vught. We willen graag weten of mensen in Vught dat hebben gezien. Verder moet die auto tussen 23 november en 5 december ergens hebben gestaan. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft informatie over die gestolen Audi in Vught? 
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vluchtroute daders

En vanaf de St. Annatroonstraat in Kerkdriel waar de Audi is achtergelaten moeten de plofkrakers toch op de een of andere manier ook weer verder zijn gevlucht. De politie is benieuwd of daar iets van is gezien, of dat daar misschien een voertuig al eerder in de buurt is klaargezet.

Help de politie

Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar