Plofkraak geldautomaat aan het Koningsplein

Opsporing Verzocht Preloader

De inwoners van het dorpje Koningsbosch zijn nu al maanden hun enige geldautomaat kwijt.

update

3 tips met een naam. De rechercheurs waren heel blij met die tips, want deze mannen hebben mogelijk meer plofkraken op hun geweten.

In de vroege ochtend van vrijdag 2 november 2012 werd aan het Koningsplein in het Limburgse Koningsbosch door een aantal mannen een plofkraak gepleegd op een geldautomaat. Eerst rammen ze de automaat met een in Brunssum gestolen Golf. Daarna willen ze de automaat met gas laten ontploffen. Dat mislukt echter en de mannen gaan er in vliegende vaart vandoor.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dadergroep

Getuigen zien ze vluchten in twee snelle donkere Audi Stationwagens. Die Audi’s vormen de link met een hele reeks plofkraken in het laatste kwartaal van 2012 in Limburg. Daar zijn steeds meerdere daders bij betrokken, die geldautomaten rammen met gestolen auto’s en daarna in Audi’s vluchten. Het is een gevaarlijke groep, want ze hebben al een keer gedreigd agenten neer te schieten toen die op zo’n plofkraak afkwamen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er In de vroege ochtend van vrijdag 2 november 2012 getuige geweest van de plofkraak op een geldautomaat aan het Koningsplein in het Limburgse Koningsbosch?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de daders?

Kijk ook eens naar