Opsporing Verzocht Preloader
alert

GEZOCHT: Luciano Dijkman (24) en Sherwin Benshomin Windster (27). Beiden ontsnapten op dinsdagavond 21 juni rond 20.30 uit een TBS-kliniek in Nijmegen. Ze gingen ervandoor in een witte Volkswagen Golf met zonnedak. Ziet u (een van) deze mannen, benader hen niet zelf. Meer informatie, waaronder signalementen van Dijkman en Windster, vindt u op de website van de politie.

double-arrow

Poging doodslag in de Van Ostadestraat

De 6 binnengekomen tips over de poging doodslag van een 57-jarige man in Duiven worden op dit moment uitgezocht. Ook is er nieuwe waardevolle informatie binnengekomen. Het politieteam hoopt snel op de zaak terug te kunnen komen met nieuwe resultaten.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet mogelijk wie de 3 daders zijn die in de nacht van maandag 12 op dinsdag 13 maart, rond 03.45 uur, in de Van Ostadestraat in het Gelderse Duiven hebben geschoten?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie kan de vluchtauto van de daders, een oud model donkerkleurige Volkswagen met in het kenteken waarschijnlijk het cijfer 18, in verband brengen met de daders in deze zaak.
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie hebben in die vroege morgen van dinsdag 13 maart in de Van Ostadestraat iets gezien van wat er gebeurde of hebben al eerder daar in de buurt iets hebben opgemerkt dat met deze zaak te heeft?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft mogelijk meer informatie over het motief van de daders?

Kijk ook eens naar