Poging inbraak in een loods aan de Herselseweg

Bewapende mannen met kogelwerende vesten proberen in te breken bij een loods vol met…landbouwmaterialen.

update

Ondanks 7 tips zijn de mannen nog niet gevonden. Wel zagen een aantal tipgevers een link tussen deze groep en andere inbraken, onder andere in Overijssel en Delft.

In de nacht van maandag 16 op dinsdag 17 juni 2014 probeert rond 01.00 uur een groepje van vijf mannen in te breken in een loods aan de Herselseweg in Lierop. Met een lange koevoet en een bandijzer dat normaal gebruikt wordt bij het verwisselen van vrachtwagenbanden, wordt tevergeefs geprobeerd de toegangsdeuren open te wrikken.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er in de nacht van maandag 16 op dinsdag 17 juni 2014 rond 01.00 uur getuige geweest van de poging inbraak door een groepje van vijf mannen in een loods aan de Herselseweg in Lierop?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Loods

De loods in het buitengebied van Lierop stond vol met tractoren en landbouwmaterialen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

Behalve met gereedschap zijn de inbrekers ook bewapend met vuurwapens en ze dragen zelfs kogelwerende vesten. Verder hebben ze trainingspakken aan met opvallende strepen en één van de mannen draagt lichtkleurige sportschoenen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de daders?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Portofoon

Eén van de mannen krijgt iets in handen gedrukt dat lijkt op een portofoon. Hij lijkt even kort te communiceren, mogelijk met een zesde en zevende dader die buiten beeld op de uitkijk staan.

Kijk ook eens naar