Poging ontvoering vrouw (59) op Moerputtenweg

Een man in een bestelachtige personenauto probeerde maandagavond 6 mei een 59-jarige vrouw te ontvoeren. Rond 22.35 uur fietste het slachtoffer over de Moerputtenweg toen zij door hem werd aangevallen.

update

Er zijn meer dan dertig tips binnengekomen, met name over de bestelachtige personenauto. Bedankt, tips over de dader blijven welkom.

Hij reed de vrouw de berm in. Toen ze probeerde op te staan, werd ze aan haar kleding door hem richting het voertuig gesleurd. Gelukkig lukte het haar om het portier dicht te trappen en zich los te trekken, waarop de man er snel vandoor ging.

Compositietekening

Er is direct na het incident een compositietekening van de dader gemaakt. De man is waarschijnlijk licht getint en tussen 25 en 30 jaar oud. Hij heeft een normaal tot breed postuur en is zo’n 1.80 à 1.85 meter lang.Zijn hoofd was kaalgeschoren, hij heeft een brede neus en zijn ogen staan ver uit elkaar. Hij droeg een korte broek, wat opviel omdat het die dag niet warm was.

  • pointer Herkent u de man op de compositietekening in combinatie met het verdere signalement en mogelijk in relatie tot zo’n auto? Geef uw informatie door aan de politie: 0800 - 6070.

Donkerblauw voertuig

De dader reed vermoedelijk in een donkerblauwe, bestelwagenachtige personenauto. Het voertuig had ramen rondom en twee stoelen in plaats van een achterbank. Heeft u deze auto zien rijden? Geef uw tip door via het online tipformulier.

  • pointer Wie heeft de donkerblauwe auto ergens gezien?

Opvallend geparkeerd

Een kwartier voor het incident heeft een getuige zo'n soort auto vlakbij het fietspad geparkeerd zien staan. De politie heeft de bestuurder ervan nog niet kunnen traceren. Het staat niet vast dat dit de auto van de dader is. Als u dit was, meldt u zich alstublieft bij de politie.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 079-3458999

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar