Schot gelost bij beroving op de Aalbessenlaan

Kogel eindigt in de auto van het slachtoffer

Op 24 april 2017 is er in Wateringen geschoten door een man die een familie wilde beroven. Het voorval speelde zich rond 4.00 uur af bij een woning aan de Aalbessenlaan.

Getrokken wapen

De betreffende familie heeft een bedrijf waarvoor ze ’s ochtends al vroeg de deur uit gaan. Op die 24e april liep de bewoonster van het huis aan de Aalbessenlaan samen met haar neef naar hun bedrijfsbus toen er een man met getrokken wapen op hen afrende.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Perenpad

In een reflex gooide de vrouw de koffie die ze in haar hand had, in het gezicht van de gewapende man. Hij vuurde daarop zijn wapen af, griste een tas mee en rende er vandoor in de richting van het Perenpad.

De kogel raakte niemand, maar kwam door de voorruit heen in de auto van het slachtoffer terecht.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Op de hoogte

De overvaller wordt omschreven als een tengere, sportief gebouwde man van in de 20. Hij is ongeveer 1.80 meter lang, heeft een smal gezicht en droeg die ochtend een korte donkere jas, een strakke donkere broek en sportschoenen.Hij leek op de hoogte te zijn van de gebruikelijke vertrektijd van de familie. Waarom anders zou hij daar op dat moment zijn, gewapend en wel?

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Denkt u de dader te herkennen aan de hand van het signalement? Of heeft u hem gezien op die vroege ochtend van 24 april 2017?

Informatie

De meeste mensen in de buurt van de Aalbessenlaan sliepen nog tijdens het incident, maar de politie hoopt toch dat iemand zich meldt die nuttige informatie heeft. Misschien heeft iemand hem zien lopen of in een auto zien stappen. Woont u daar in de buurt en beschikt u over een beveiligingscamera, dan zou de politie graag uw opnamen bekijken.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar