Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Shoulderen en babbeltruc

Een bejaarde dame (89) wordt bestolen door twee sluwe dieven.

update

5 tips. Blijf meedenken!

Twee mannen kijken bij de Jumbo supermarkt in Berkel-Enschot de pincode af van een bejaarde dame (89) als zij donderdag 31 juli 2014 boodschappen doet. Ze weten daarna meer dan 1000 euro van haar rekening te halen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Shoulderen

Het slachtoffer loopt met haar rollator richting de kassa en achter haar lopen de twee daders. Op het moment dat de mevrouw haar pincode wil intoetsen, gaat de man met het geruite shirt de caissière afleiden. Terwijl de kleinere man zich verdekt opstelt duwt hij een tube tandpasta zo in het blikveld van de vrouw dat ze niet meer op de oudere dame kan letten. De ander kijkt toe en onthoudt haar pincode.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Diefstal pinpas

Toen mevrouw even later buiten liep werd ze aangesproken door de mannen: of ze wist welke bus ze moesten nemen naar het ziekenhuis. Tijdens dat gesprekje hing de grote man zijn jasje over de rollator en haar tas en heeft toen haar pasje uit haar portemonnee gehaald.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

Het slachtoffer merkte pas thuis dat de pinpas weg was. Toen hadden de daders er al bij de bank mee gepind en boodschappen voor zichzelf gedaan bij de Albert Heijn in Berkel-Enschot.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent één of beide daders aan de hand van de getoonde beelden?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wellicht waar de daders te vinden zijn?

Kijk ook eens naar