Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Strandboetiek twee keer doelwit van brandstichting

Binnen een week werd tweemaal brand gesticht bij een boetiek aan de C.F. Zeiler Boulevard in Bergen aan Zee. Van de dader van één van die incidenten kan de politie u camerabeelden tonen.

De man is gefilmd terwijl hij een vloeistof verspreidde bij het winkeltje vlak bij de duinen. Dat deed hij in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 juni 2021. Of dezelfde persoon betrokken is bij de tweede brandstichting, precies vijf dagen later, is niet bekend.

update
teaser-date

17-05-2022 20:35

In de eerste twee weken na de uitzending gaven zeven mensen informatie door, maar de gouden tip zit daar nog niet bij. Weet u alsnog iets over de dader(s) of het motief, neem alstublieft contact op.

Deel uw informatie

Rond 02.30 uur die 19e juni, zodra de vlammen begonnen op te laaien, rende de dader weg van de boetiek. Direct daarna is een auto waargenomen die in zuidelijke richting reed; mogelijk betrof dit de vluchtende brandstichter, al dan niet met een handlanger.

Geef het alstublieft door aan de politie als u een idee heeft wie de man op de beelden kan zijn. Ook als u iets weet of vermoedt over waarom de getroffen boetiek het doelwit was, hoort de politie dat heel graag van u.

Help de politie

Wie heeft informatie over de dader(s) en/of het motief?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar