Twee verdachten gezocht van groep die drietal mishandelde

Opsporing Verzocht Preloader

Velen van u zullen bekend zijn met het verschijnsel shoarma halen na het uitgaan. Helaas kwam juist dát een drietal in Schijndel duur te staan. Nadat zij terwijl ze wachtten op hun bestelling een groep van zes mannen aanspraken op hun vandalisme, moesten ze dat bekopen met rake klappen en schoppen.

Het gebeurde in de nacht van 20 op 21 augustus rond 03.15 uur aan de Hoofdstraat daar in Schijndel. De groep waarbij de daders hoorden, sloopten een fietsenrek uit de grond. Toen de slachtoffers daar iets over zeiden, werden ze belaagd door de zes verdachten.

update
teaser-date

13-12-2022 20:46

In de week na de uitzending van 6 december heeft één van de twee verdachten zich gemeld bij de politie. De laatste man die nog wordt gezocht, is degene op de foto’s hieronder.

Nog één verdachte

Vier van die mannen hebben zich gemeld naar aanleiding van uitzendingen van het regionale opsporingsprogramma Bureau Brabant en de vijfde kort nadat hij in Opsporing Verzocht te zien was. De verdachte naar wie de politie nu nog op zoek is, kan zich uiteraard ook nog steeds zelf melden.

Wie heeft een idee wie deze man kan zijn? Preloader
Wie heeft een idee wie deze man kan zijn?
Wie heeft een idee wie deze man kan zijn? Preloader

Weet of vermoedt u wie de nog gezochte verdachte is, dan hoort de politie heel graag van u. De man was die bewuste nacht helemaal in het zwart gekleed, inclusief zijn petje, en had een wit tasje bij zich.

Help de politie

De al herkende verdachten komen niet allemaal uit Schijndel. Mogelijk geldt dat ook voor de nog gezochte man. Weet of vermoedt u iets over hem, neem alstublieft contact op met de politie.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar