Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Vandaal op beeld die twee keer de politie saboteerde

Tot tweemaal toe deed een dader in Zaltbommel er alles aan om ervoor te zorgen dat de plaatselijke politie niet snel kon uitrukken. Een uiterst kwalijke zaak waarbij de politie om uw hulp vraagt. Wie herkent de persoon op de camerabeelden?

Op zowel 14 februari als 21 maart 2023 bracht de dader ’s nachts een kettingslot aan op het hek naar het binnenterrein van het politiebureau aan de Steenweg. Daardoor zouden dienstwagens niet zomaar weg hebben gekund voor een oproep. Van de ene politieauto die aan de straat geparkeerd stond, stak de man twee banden lek.

Geef uw tip door

Kijkt u alstublieft naar de kleding van de dader, naar zijn postuur en zijn manier van bewegen. Uw informatie over deze man kunt u desgewenst anoniem doorgeven.
Ook als u iets weet of vermoedt over een mogelijk motief voor de sabotage, hoort de politie heel graag van u.

Help de politie

  • Wie is de persoon op de beelden?
  • Wat kan het motief zijn voor de vernielingen?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar