Vechtpartij leden motorbendes bij hotel aan de Energieweg

Doodsbange bezoekers zaten ineens tussen mannen die met hamers op elkaar insloegen.

update

In ieder geval één ooggetuige meldde zich. Het onderzoek is in volle gang, verklaringen en beelden van getuigen blijven welkom.

Op donderdag 7 april 2016 rond 20.00 uur werd een ruzie tussen twee motorbendes uitgevochten in een hotel aan de Energieweg in Rotterdam. Een groep van 30 mannen, met leden van in ieder geval de motorclubs Mongols en Hells Angels, had binnen met elkaar afgesproken, waarna in de bar een massale en zeer gewelddadige vechtpartij ontstaat, waarbij mannen elkaar met messen en hamers te lijf gaan. Ook werd er geschoten.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op donderdag 7 april 2016 rond 20.00 uur getuige geweest van de vechtpartij of de aanloop ervan tussen twee motorbendes in een hotel aan de Energieweg in Rotterdam?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Verstopt

De politie treft één gewonde man, de rest heeft zich zo snel mogelijk verspreid. Een groot aantal Mongols en Hells Angels blijkt zich verstopt te hebben in het hotel, dat ruimte voor ruimte wordt uitgekamd door onder andere de Dienst Speciale Interventies. Uiteindelijk worden 23 mannen aangehouden.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er verdachten zien vluchten of verstoppen?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Zoekingen

Op vrijdag 8 april heeft de politie op 19 plekken zoekingen verricht en daarbij zijn munitie en wapens gevonden. Daarnaast is er drugs in beslag genomen, vals geld en werd een ontmantelde hennepkwekerij aangetroffen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er achtergrondinformatie over deze zaak?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Getuigen

De politie wil heel graag in contact komen met bezoekers van het hotel die in paniek zijn weggevlucht en nog niet met de politie hebben gesproken. Misschien zijn zij wel getuige geweest van de vechtpartij of de aanloop daarvan.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er beeldmateriaal van die avond?

Kijk ook eens naar