Veel geweld bij overval op hotel aan de Meidoornweg

Beloning € 10.000

In de vroege ochtend van maandag 30 augustus 2021 pleegden twee daders met bruut geweld een overval op hotel Amrâth in Badhoevedorp. Er zijn goede bewakingsbeelden beschikbaar. De opgefokte overvallers hadden zich vermomd, maar hopelijk herkent iemand (één van) hen.

update
teaser-date

14-09-2021 21:37

Inmiddels zijn er zes tips binnengekomen. De meeste tips gingen over de kleding en er zitten tips bij die nog nader onderzocht worden. Meer informatie blijft welkom.

De twee daders bonkten kort na 04.00 uur op de deur van het hotel aan de Meidoornweg. Zodra de portier opendeed, werd hij overmeesterd en onder bedreiging naar het kantoor gedwongen.

Het hotel aan de Meidoornweg Preloader
Bron: Google
Het hotel aan de Meidoornweg
Het hotel aan de Meidoornweg Preloader

Groot mes

Het tweetal eiste toegang tot de kluis, maar de portier wist daar de code niet van. Dat kwam hem duur te staan: hij werd met een groot mes in zijn been gestoken.
Een vrouwelijke hotelgast die op het kabaal af kwam, werd ook met geweld het kantoor in gedwongen. De overvallers bedreigden haar met het mes, dat ze op een bepaald moment zelfs tegen haar gezicht aan duwden. Bij het afweren van haar belagers liep zij een snijwond in haar hand op.

Beloning: 10.000 euro

Gezien het geweld en de bedreigingen die met deze overval gepaard gingen, neemt de politie de zaak zeer hoog op. Het Openbaar Ministerie in Noord-Holland heeft een beloning uitgeloofd van tienduizend euro voor de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.

Help de politie

  • Wie herkent de overvallers en/of heeft informatie over hen?
  • Wie heeft de daders gezien die nacht van 29 op 30 augustus in de omgeving van de Meidoornweg in Badhoevedorp? Mogelijk hebben ze het hotel al eerder geobserveerd.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de slachtoffers

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar