Vrouw (23) achtervolgd en met geweld beroofd

Een 23-jarige vrouw werd op 3 januari 2022 vanaf haar werk in het centrum van Bergen op Zoom gevolgd door twee mannen. Een stuk verderop, op de Nobellaan, mishandelden en beroofden ze haar.

Het was rond 17.15 uur die maandag toen de twee mannen toesloegen. Uit onderzoek blijkt dat ze al een tijdje door de stad hadden gezworven, waarbij ze veelvuldig door camera’s zijn vastgelegd.

update
teaser-date

01-03-2022 21:37

Meer dan tien mensen hielpen de politie met informatie, maar de gouden tip over de twee daders zat daar helaas nog niet bij. Herkent u (een van) de mannen, mag u dat ook anoniem laten weten.

Hoek Wattweg–Nobellaan, Bergen op Zoom Preloader
Hoek Wattweg–Nobellaan, Bergen op Zoom
Hoek Wattweg–Nobellaan, Bergen op Zoom Preloader

In buik gestompt

In het winkelgebied rondom de Wouwsestraat kregen de daders het slachtoffer in het oog. Ze volgden haar naar de Nobellaan, waar haar auto geparkeerd stond. Net voordat ze die bereikte, vielen de mannen haar aan.
Zonder een woord te zeggen, stompten en/of schopten ze de vrouw in haar buik. Ze pakten haar telefoon af en haar tas met onder meer haar portemonnee erin. Die portemonnee is later die avond teruggevonden op de Oude Wouwsebaan, met de pasjes er nog in.

Tippen mag anoniem

De twee mannen gingen ervandoor over de Nobellaan in de richting van de Edisonlaan. Wie zij zijn, is helaas nog niet duidelijk. Geef het door als u iets over hen weet; dat mag natuurlijk ook anoniem.
Allebei de daders hebben een lichte huidskleur. De man met de donkergroene jas had die 3e januari zijn rechterhand in het verband. Zijn handlanger in de lichtkleurige jas leek ietwat moeilijk te lopen.

Help de politie

Wie herkent (een van) de mannen op de camerabeelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar