Vrouwen dagenlang op pad met gestolen creditcard

In februari 2020 werd op verschillende plekken een vrouw gefilmd die probeerde geld op te nemen met een creditcard. Ondanks haar vele pogingen lukte het maar een paar keer. De creditcard was gestolen van een inwoner van Scherpenzeel.

Het slachtoffer had het betaalmiddel aangevraagd en ontvangen, maar had het nog niet nodig gehad. Daarom lag de creditcard, helaas met de pincode erbij, ongebruikt in een keukenlade – en duurde het enige dagen voordat de man doorkreeg dat er iets mis was.

update
teaser-date

24-11-2020 20:44

Bedankt voor de meerdere tips. Het team is ermee aan de slag.

Herkenning gevraagd

Vermoedelijk steeds dezelfde vrouw heeft geprobeerd bedragen op te nemen bij geldautomaten in Scherpenzeel, Gennep, Bennekom en Ede. Kijk alstublieft goed of u haar herkent.
De verdachte deed iedere keer haar uiterste best om haar gezicht te verbergen, maar één keer is ze toch duidelijk te zien. Bij sommige pogingen was er een tweede vrouw bij die een witte jas, een zwarte rok, gympen en een rode hoofddoek droeg.

Geen inbraaksporen

In de woning van het slachtoffer waren overigens geen inbraaksporen. Het is de man een raadsel hoe de creditcard en pincode ontvreemd konden worden. Weet of vermoedt u daar iets over, neem ook dan contact op met de politie.

Help de politie

  • Wie weet wie de pinnende vrouw is?
  • Wie weet wie de andere vrouw op de beelden is?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Hart onder de riem

Via de link hieronder kunt u het slachtoffer een bericht sturen.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar