Woningoverval op echtpaar (63 en 65) door nepagenten aan de Merellaan

Opsporing Verzocht Preloader

De politie jaagt met man en macht op drie overvallers die een ouder echtpaar met geweld overvielen.

update

3 tips, met name over de zwarte BMW. Het onderzoek is nog in volle gang.

Op donderdagochtend 26 september rond 08.00 werd er aangebeld bij het huis van een echtpaar (63 en 65) aan de Merellaan in ‘s-Gravenzande. Drie mannen in donkere jassen met petten zeiden van de politie te zijn, waarop de vrouw opendeed. Eenmaal binnen werd het echtpaar overmeesterd.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Mishandeling

De mannen wilden geld en persoonlijke spullen en toen het echtpaar aangaf dat er niets was, hebben de overvallers de bewoners mishandeld. De drie zijn na ongeveer twintig minuten weer weggegaan, daarna is het echtpaar met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

Ze reden in een zwarte BMW en het gaat om een opvallende combinatie: een van de daders is een  grote forse negroïde man en hij was samen met een kleinere getinte man met een donkere huidskleur en een blanke man tussen de 30 en 40 met een normaal postuur.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Geen toeval

Omdat de mannen zo kwaad werden toen het echtpaar aangaf niets te hebben, kan het zijn dat het geen toevallige overval is: de politie houdt er rekening mee dat ze misschien al eerder de buurt of dit huis aan de Merellaan in de gaten hebben gehouden.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op donderdagochtend 26 september rond 08.00 getuige geweest van de overval op een echtpaar (63 en 65) in hun huis aan de Merellaan in ’s-Gravenzande?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie vermoedt wie de daders zijn, mogelijk in combinatie met de zwarte BMW?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er in of rond ’s-Gravenzande de daders in hun auto gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er in de periode voor de overval in de omgeving van het huis van de slachtoffers iets verdachts gezien wat met de overval te maken zou kunnen hebben?

Kijk ook eens naar