Zoektocht José Guilllermo Mora (27) na dodelijk steekincident op de Suikerrui

Waarschijnlijk is de dader naar Nederland gevlucht.

update

6 tips, hij is nog niet aangehouden. Blijf naar hem uitkijken!

Op zaterdag 4 oktober 2014 iets na 03.30 uur werd na een caféruzie Kevin Castro Morocho (26) doodgestoken op de Suikerrui vlakbij de Grote Markt in het centrum van Antwerpen. De dader die hem met een mes in zijn hart stak is José Guilllermo Mora (27). Hij is waarschijnlijk na het dodelijke steekincident naar Nederland gevlucht en is nog steeds hier.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

José Guillermo Mora is geboren op 19 december 1986 en hij komt van oorsprong uit de Dominicaanse Republiek. Hij zou verbleven hebben in Antwerpen, maar ook contacten hebben met mensen in Nederland. Hij heeft de bijnamen Jairo, Hairo of Hairold.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Gewond

Na de ruzie is hij mogelijk gewond geraakt aan zijn voorhoofd en rechterbovenarm.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Gewelddadig

Mocht u José Guillermo Mora tegenkomen, benader hem niet zelf, hij is in het verleden meerdere malen gewelddadig geweest.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zaterdag 4 oktober 2014 iets na 03.30 uur getuige geweest van het dodelijke steekincident op de Suikerrui vlakbij de Grote Markt in het centrum van Antwerpen?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet waar José Guilllermo Mora is of waar hij sinds zaterdag 4 oktober is geweest?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft José Guilllermo Mora sinds zaterdag 4 oktober gezien of gesproken?

Kijk ook eens naar