Aanhouding in onderzoek naar dood Daan Mellée

  • Enschede

Op maandagochtend 15 november 2021 heeft de politie een aanhouding verricht in verband met de dood van Daan Mellée in juli 2018. De verdachte is een 38-jarige inwoner van Enschede.

Naast die aanhouding aan de Beneluxlaan zijn zoekingen gedaan in woningen in Glanerbrug, Enschede en Almelo. Daarbij zijn spullen in beslag genomen. Het onderzoek is nog volop gaande en alle informatie blijft welkom.

Update

De politie heeft op zondag 28 november een tweede aanhouding kunnen verrichten. Het gaat om een vrouw die al langer verdachte was in het onderzoek.

Gehoord als getuige

De aangehouden man was eerder al gehoord als getuige. Gaande het onderzoek en naarmate feiten werden verzameld, is de politie hem als verdachte gaan zien.

212538_enschede_regio12.jpg
Het Oosterveld in Enschede, 3 juli 2018

Beloning: 15.000 euro

In dit onderzoek heeft de Hoofdofficier van Justitie een beloning uitgeloofd van 15.000 euro voor de tip die de zaak oplost. De 26-jarige Daan Mellée is, in zijn woning aan Het Oosterveld, doodgeschoten tussen 05.30 uur op maandag 2 juli en 17.00 uur op dinsdag 3 juli 2018. Neem alstublieft contact op als u informatie heeft die van belang kan zijn.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Het Oosterveld

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER