Dood Randy Martis (41) in de Beverweerdstraat

  • Den Haag
  • Update 

Hij wordt doodgeschoten op de avond van de WK-wedstrijd Australië-Nederland.

Update

Er zaten inmiddels 4 verdachten vast, maar we zochten extra getuigen. Die hebben zich helaas nog niet gemeld.

Op woensdagavond 18 juni 2014, de avond van de WK-wedstrijd Australië-Nederland, kreeg de politie rond 22.15 uur een melding dat er gewonde man zou zijn in een huis in de Beverweerdstraat in Den Haag. In het bewuste huis treffen agenten de zwaargewonde Randy Martis (41) aan. Hij is neergeschoten en overlijdt aan zijn verwondingen.

tcm17323859_large.jpg
Slachtoffer

Hij komt van oorsprong uit Curaçao en was timmerman en werkzaam in de bouw.

tcm17323855_large.jpg
Aanhoudingen

Gelukkig meldde zich een dag later al een eerste verdachte uit zichzelf op het politiebureau. Een man (22) ook uit Den Haag en vlak erna werden nog een man (56) uit Den Haag en twee mannen (39 en 50) uit Delft aangehouden.

tcm17323858_large.jpg
Onderzoek

Het onderzoek is al een eind op weg. Er worden nog volop mensen gehoord en de rechercheurs hopen snel helemaal duidelijk te krijgen wat er in dat huis is gebeurd en waarom. Maar alle puzzelstukjes extra helpen en dus heeft de politie nog steeds uw hulp nodig.

tcm17323856_large.jpg
Getuigen

Het onderzoeksteam wil nog graag spreken met mensen die iets afwijkends voor, tijdens of na het schieten in de Beverweerdstraat die 18e juni hebben gezien of gehoord.

tcm17323857_large.jpg
Laatste dag

Neem ook contact op als u Randy Martis de dag van zijn dood nog heeft gezien of gesproken, was hij toen samen met anderen of had hij bijvoorbeeld ergens een afspraak?

  • Wie is er op woensdagavond 18 juni 2014 getuige geweest van de dood van Randy Martis (41) in de Beverweerdstraat in Den Haag?

  • Wie heeft er iets afwijkends gezien voor, tijdens of na het schieten in de Beverweerdstraat op 18 juni?

  • Wie heeft Randy Martis voor of op de dag van zijn dood nog gezien of gesproken of weet met wie hij was of waar hij was?

Beverweerdstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.