Gezin geteisterd door doelgerichte explosies

  • Den Haag

Graag uw aandacht voor twee zeer ernstige bedreigingen aan het adres van een Haags gezin in de Schilderswijk. Bij hun woning werd eerst eind augustus en later begin oktober een explosief tot ontploffing gebracht. Dat had forse materiële schade tot gevolg, maar de bewoners bleven gelukkig ongedeerd.

De politie beschikt over, helaas tamelijk summiere, camerabeelden van beide incidenten. Herkent u een van de verdachten op die beelden en/of weet u mogelijk meer over een motief voor de bedreigingen, geef dat dan alstublieft zo snel mogelijk door. Dat mag ook anoniem.

Verdachte(n) op beeld

Bij de woning aan de Jacob Schorerlaan was er een hevige explosie rond 02.00 in de nacht van 28 op 29 augustus 2023. De persoon die daar waarschijnlijk voor verantwoordelijk was, had een spijkerbroek en een blauwe hoody aan.
Iets meer dan vijf weken later was het helaas weer mis. In de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 oktober liet iemand rond 03.00 uur een explosief afgaan bij dezelfde woning. Deze verdachte droeg onder meer een tweekleurig jack van vermoedelijk The North Face.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Deel uw informatie

Wie weet meer over de persoon of personen op de beelden?
Wie heeft informatie over een mogelijk motief voor de explosies?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Jacob Schorerlaan

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.