Mannen pinnen met gestolen bankpas van doodgestoken tiener

  • Den Haag

De politie is op zoek naar twee mannen die gebruikmaken van een gestolen bankpas. Deze pas is buitgemaakt na het steekincident in Den Haag waarbij de 17-jarige Myron werd doodgestoken.

De ouders van het slachtoffer ontdekten na Myrons overlijden dat er geld van zijn rekening was gehaald. De mannen die hiervoor verantwoordelijk zijn, zijn op beeld vastgelegd.

Update

De zes binnengekomen tips hebben helaas nog niet tot aanhoudingen geleid. Beschikt u over informatie? Geef het alstublieft door.

Twee betalingen

Ze verschenen drie dagen na het incident, tegen middernacht op zondagavond 9 mei, bij de KFC aan het Spui in Den Haag. De mannen rekenden hun bestelling contactloos af met de gestolen bankpas van Myron.
Eén van hen wordt later die nacht ook nog gefilmd op station Hollands Spoor in Den Haag. Hij rekende daar zijn treinkaartje af met Myrons geld.

Wie herkent de jonge mannen?

Allebei de mannen hebben een lichte huidskleur. Eén van hen droeg een trui met het opschrift ‘Future Black’ en een camouflagejas.

Tien tegen één

Myron werd op donderdag 6 mei neergestoken op de Rijswijkseweg in Den Haag. De 17-jarige jongen had geen schijn van kans tegenover een groep belagers: het was die dag tien tegen één. Ondanks reanimatiepogingen door hulpdiensten overleed Myron ter plekke.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Geef uw tip door!

Beide mannen lijken niet betrokken bij het steekincident, maar de politie wil dringend weten wie zij zijn en hoe ze aan de bankpas zijn gekomen. Geef alstublieft uw informatie door via de Opsporingstiplijn of via één van de andere opties.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Den Haag

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.