Steekincident bij kroeg aan de Singel

  • Schiedam
  • Update 

Een 39-jarige man wordt in de nacht van 2 op 3 februari 2018 neergestoken bij het Schiedamse café Braniii. De dader is een man met wie het slachtoffer even daarvoor onenigheid had.

Update

U kwam met goede tips, onder meer over de jas van de verdachte en over de zegelring die hij droeg. Er zijn zelfs mogelijke namen genoemd van de agressieve messentrekker. De politie is met uw informatie aan de slag.

118254_schiedam_dadd.jpg
Agressief

Die nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 februari neemt de 39-jarige man het op voor een vrouw die agressief wordt benaderd. Haar belager keert zich daarop direct tegen hém. Hij gedraagt zich zo agressief dat de portier hem buitenzet.

De hulpvaardige man denkt dat daarmee de kous af is, maar de realiteit blijkt anders. Wanneer hij na enige tijd naar buiten gaat, staat de agressieve onbekende hem op te wachten. De 39-jarige man weet hem van zich af te duwen en terug het café in te komen.

  • Wie is getuige geweest, in de nacht van 2 op 3 februari 2018, van ruzie in café Braniii en/of buiten op de Singel?
118254_schiedam_nw_2luikmes.jpg
Steekwonden

Binnen bemerkt hij dat hij onder het bloed zit. Hij blijkt twee steekwonden te hebben. Het mes waarmee die zijn toegebracht, is teruggevonden; weet u wie zo’n mes heeft, laat het de politie weten.

118254_schiedam_dadc.jpg
Signalement

De dader wordt tussen 25 en 30 jaar oud geschat en had die bewuste nacht een snorretje en een zwart stoppelbaardje. Hij droeg een zwarte jas en een pet die vermoedelijk van het merk Gucci is.

  • Wie (her)kent de man op de bewakingsbeelden?
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Singel

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.