Vrouw (51) met hoofdletsel gevonden in weiland

  • Den Bosch
  • Update 

Politie gaat uit van misdrijf

Update

De politie zoekt een man die kort na 06.30 uur alleen over de Donkerhooiweg liep en daarna over het weiland in de richting van Den Bosch. Hij is ongeveer 50 jaar oud, 1.80 meter lang, heeft donkerblond haar en een normaal tot stevig postuur.

Een voorbijganger vond op zondag 14 mei 2017 rond 07:45 uur een gewonde, 51-jarige vrouw in het gras van de weilanden aan de Donkerhooiweg. De vrouw heeft onder meer hoofdletsel en is met spoed opgenomen in het ziekenhuis.

117249_dnbsch_regio3.jpg

De vrouw komt geregeld in dat natuurgebied Het Bossche Broek. Ze houdt van de rust en de natuur in het gebied. Maar hoe ze er op die zondagochtend van 14 mei is beland, kan ze zich niet herinneren.

Geweldsdelict

Gezien de verwondingen van de vrouw gaat de politie er vooralsnog van uit dat zij het slachtoffer is geworden van een geweldsdelict. Wie haar heeft aangevallen en waarom is echter nog volstrekt onduidelijk.

Oproep

De politie is op zoek naar getuigen. Iedereen die die ochtend tussen 04.00 en 08.00 uur in Het Bossche Broek en/of op de Donkerhooiweg is geweest, wordt met klem verzocht contact op te nemen.Rond 06.30 uur die zondagochtend zijn een man en een vrouw gezien die over de Donkerhooiweg liepen. De man was donker gekleed en de vrouw had lichtkleurige kleding. Herkent u zich hierin of weet u wie deze mensen kunnen zijn, meldt u dat dan alstublieft.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

donkerhooiweg

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.