Zware mishandeling Nieuwstraat

  • Den Haag
  • Update 
tcm17294798_large.jpg

Een mishandeling in het uitgaansleven kost een jongeman (27) bijna zijn oog.

Update

Helaas maar 1 tip over deze mannen, dus denk na of u ze herkent en meldt u zich zeker als u één van de belangrijke getuigen bent of herkent.

In de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 november 2012 werd rond 01.20 uur in de Nieuwstraat een man van 27 jaar uit het niets geslagen door twee andere jongemannen. Het leek er op dat die twee daders duidelijk uit waren op een confrontatie en slaan de 27-jarige man beiden een keer hard, onder andere op zijn oog. Hierdoor heeft hij een gebroken jukbeen en een beschadiging aan zijn oogvlies overgehouden. Tot voor kort was het onduidelijk of hij blijvend oogletsel aan de klap zou overhouden.

Gelukkig lijkt het er nu op dat zijn zicht zich helemaal zal herstellen.

Dader 1

Hij is vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst, ergens tussen de 20 en 25 jaar oud, ongeveer 1.80 m lang en hij heeft een slank postuur en hij rookt.

Kroegen

In de Vlamingstraat verdwijnen de mannen uit beeld en duiken ook nergens meer op bewakingsbeelden op. Het zou dus kunnen dat ze na hun mishandeling gewoon nog naar een van de vele kroegen in de buurt zijn geweest.

Getuige oproep 1

Op de bewakingsbeelden staan nog meer mensen, die tijdens en vlak na de mishandeling voorbij komen en die mogelijk meer kunnen vertellen over deze daders, bijvoorbeeld details over hun uiterlijk of waar ze heen zijn gegaan. Tijdens de ruzie springen twee jongemannen opzij. Vlak na de klappen lopen ze dezelfde richting op als de daders.

Getuige oproep 2

Een scooterrijder die vanuit de Nieuwstraat de Raamstraat in rijdt.

Getuige oproep 3

Twee vrouwen die in de richting van De Grote Markt lopen en ook duidelijk de ruzie zien.

Getuige oproep 4

Twee jongemannen die uit de richting van De Spuistraat komen gelopen en vlak langs de daders lopen.

  • Wie is er in de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 november 2012 rond 01.20 uur getuige geweest van de zware mishandeling in de Nieuwstraat in Den Haag?

  • Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de daders?

  • Wie heeft de daders na de mishandeling in een kroeg of ergens anders in Den Haag nog gezien?

  • Wie herkent zichzelf in één van de getuigenoproepen?

Nieuwstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.