Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

‘Identify Me’ | De vrouw in het tapijt

Eind juli 2002 werd in het water van een jachthaven aan de Weser, in de Duitse stad Bremen, het in verschillende materialen ingepakte lichaam van een vrouw aangetroffen. Wie is zij?

update
teaser-date

14-11-2023 19:59

Er zijn aanwijzingen dat het slachtoffer uit Oost-Europa komt en, meer specifiek, mogelijk uit Oekraïne. Zij droeg namelijk een oorbel die gemaakt is in Charkov. Over deze vrouw is verder bekend dat ze vermoedelijk minimaal één kind heeft gebaard.

Vanwege het conflict tussen Rusland en Oekraïne verblijven op dit moment relatief veel Oekraïners in Nederland. Mogelijk heeft iemand van hen informatie over het nog onbekende slachtoffer.

De politie verzoekt iedereen die contacten heeft binnen de Oekraïense gemeenschap om hen op dit onderzoek te wijzen. Alvast veel dank!

Deze oorbel droeg het slachtoffer Preloader
Deze oorbel droeg het slachtoffer
Deze oorbel droeg het slachtoffer Preloader

Zes vrouwen in Duitsland

Interpol, de Duitse politie en het opsporingsprogramma ‘Aktenzeichen XY ... Ungelöst’ roepen de hulp van het publiek in om achter de identiteit te komen van een zestal vrouwelijke slachtoffers van onopgeloste misdrijven.

MEER INFORMATIE EN VIDEO (DUITSTALIG)

Ook Nederlandse en Belgische cold cases zijn onderdeel van deze campagne. Een overzicht van alle 22 onderzoeken vindt u op de website van Interpol.

Deel uw informatie

Contact opnemen met de politie kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIPPEN BIJ DUITSE POLITIE

Kijk ook eens naar