13-jarige jongen aangerand, verdachte op beeld

Een 13-jarige jongen werd dinsdagochtend 5 februari door een man de bosjes langs de Chrysantenweg ingetrokken. Doordat hij zich hevig verzette tegen zijn aanrander, merkte een alerte voorbijganger de situatie op. Er zijn beelden van een mogelijke dader.

Het slachtoffer werd rond 08.00 uur door de man aangesproken op de Hoefweg. Hij sprak onduidelijk en in straattaal, waardoor de jongen hem in eerste instantie niet begreep. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Onzedelijk voorstel

De jongen kwam er te laat achter dat de man hem een onzedelijk voorstel deed. Voor hij het wist eiste die man ook nog zijn fiets en telefoon. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Toen de jongen dat weigerde trok de man hem van zijn fiets en dwong hem de bosjes aan de Chrysantenweg in. De man heeft daarbij zijn keel dichtgeknepen zodat hij niet om hulp kon roepen. Gelukkig heeft het slachtoffer zich zó kunnen verzetten, dat het een voorbijganger niet ontgaan is.  

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Heeft u informatie over deze verdachte? Neem contact op met de politie via 0800 – 6070 en het online tipformulier.
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader met dreadlocks

De dader is een donkergetinte man met mogelijk dreadlocks. Vermoedelijk is de man tussen de 20 en 30 jaar oud en ca. 1.70m lang. Hij droeg die ochtend een donkerkleurige camouflagejas en mogelijk een grijze joggingbroek.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft deze man mogelijk ergens anders in Bleiswijk nog gezien?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar