Aanslag met explosief op beautysalon

Een ontploffing bij een beautysalon aan de Rijnstraat in Woerden, eind november 2023, zorgde voor behoorlijke schade aan het pand en in de omgeving. Van de persoon die daarvoor waarschijnlijk verantwoordelijk was, kan de politie u beelden laten zien.

De verdachte is gefilmd in de nacht van de 28e op de 29e terwijl hij door de Rijnstraat, langs de Sint Bonaventurakerk, richting de salon liep. Even later volgde de explosie en rende de persoon terug in de richting waar hij vandaan was gekomen. Neem alstublieft contact op met de politie als u een idee heeft wie de persoon op de beelden kan zijn.

Link met Rotterdam?

De politie onderzoekt of er een mogelijk verband is tussen het gevaarlijke incident in het centrum van Woerden en twee ontploffingen bij een woning in Rotterdam. Die werden veroorzaakt op zondag 26 november en zondag 10 december 2023.
Weet of vermoedt u iets over een verband tussen de incidenten, meld het alstublieft bij de politie. Dat kan anoniem. Ook als u informatie heeft over een motief of een mogelijke opdrachtgever hoort de recherche heel graag van u.

De beautysalon na de explosie Preloader
De beautysalon na de explosie
De beautysalon na de explosie Preloader

Help de politie

Vertellen wat u weet kan op onderstaande manieren.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar