Aantreffen lichaam Ewoud Siegers (43) in natuurgebied Noorderhout

Beloning € 10.000

Twee verdwenen ringen zeggen waarschijnlijk meer over zijn dood.

Zaterdagochtend 6 december 2014 ziet een wandelaar in het park achter de Noordhoef in het natuurgebied Noorderhout in Gouda iets in het water drijven. Agenten bevestigen al snel waar de wandelaar bang voor is: het is een man, hij is overleden en lijkt om het leven te zijn gekomen door een misdrijf. Al snel wordt het duidelijk dat het Ewoud Siegers (43) is, die sinds vier dagen werd vermist uit zijn woonplaats Gouderak, slechts een paar kilometer verderop.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er een vermoeden waarom Siegers om het leven is gebracht?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie kende het slachtoffer, weet met wie hij omging en of hij conflicten/vijanden had en waar hij zich mee bezig hield?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft nieuwe informatie over de ringen van het slachtoffer en/of de geparkeerde Opel Corsa?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Auto slachtoffer

Zijn rode Opel Corsa is op dat moment ook verdwenen. De politie vraagt meteen na de vondst van Siegers aan het publiek naar die auto met kenteken ST-HH-80 uit te kijken. De Corsa wordt door een tip twee dagen later al gevonden. Hij blijkt geparkeerd te staan aan het Catsveld in Gouda. Het is nog steeds niet duidelijk wie hem daar neerzette.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Verdwenen ringen

Ewoud droeg altijd twee ringen en de mensen die hem vonden weten zeker dat die weg waren toen hij in het water werd aangetroffen. Het gaat om een ring die lijkt op deze doodshoofdring (Ewoud’s exemplaar was van iets donkerder metaal) en om een ring met de afbeelding van een Indiaan met een verentooi op zijn hoofd.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er tussen maandag 1 december 2014 en zaterdag 6 december 2014 contact gehad met Ewoud Siegers (43)?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er iets verdachts gezien in het Goudse natuurgebied of rond zijn auto?

Kijk ook eens naar