Beelden van brandstichter seksclub

In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juli 2023 ging seksclub De Villa in Beekbergen volledig in vlammen op. Er was op dat moment niemand aanwezig in het pand aan de Arnhemseweg. Het vuur is aangestoken en de vermoedelijke dader staat op beeld.

Rond 00.18 uur die nacht liep de onbekende persoon door het pand. Het is onbekend hoe deze brandstichter is binnengekomen. Het brandalarm is niet afgegaan. Even later filmde de camera hoe de vlammen oplaaiden. De dader droeg handschoenen en lijkt op de beelden een beetje krom te lopen.

Motief onbekend

Het is onduidelijk waarom de brand is gesticht. Voor zover bekend hadden de eigenaren van de club en die van het pand geen conflicten of financiële problemen. De politie wil graag in contact komen met mensen die vermoeden waarom dit is gebeurd en wie er mogelijk opdracht toe heeft gegeven.

Arnhemseweg

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie zag die avond of nacht iets bijzonders rond de Arnhemseweg in Beekbergen, zoals bijvoorbeeld een opvallend geparkeerde auto?
De Villa zou volledig verwoest worden Preloader
De Villa zou volledig verwoest worden
De Villa zou volledig verwoest worden Preloader

Espressomachine

Een paar dagen na de brand is er ingebroken in een schuur op het terrein van De Villa. Daarbij werd een espressomachine meegenomen van het merk Conti – model Monaco CC 200 D.
De politie weet niet of er een verband is tussen de inbraak en de brandstichting. Om daarachter te komen, is het belangrijk dat de espressomachine terug wordt gevonden. Waar kan die zijn?

Help de politie

Wie is de brandstichter?
Wie is de opdrachtgever voor deze brand?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar