Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Beloning 7.500 euro: wie heeft oefenwapens politie?

Beloning € 7.500

Op zaterdag 13 maart 2021 rond 07.00 uur heeft een politieman een lading oefenwapens verloren tijdens een rit van Lelystad naar Almere. Om te voorkomen dat de wapens in verkeerde handen vallen, wil de politie ze zo snel mogelijk terug.

update
teaser-date

31-08-2021 21:41

Ondanks uw twee tips zijn de wapens nog niet terecht. Meer informatie blijft welkom.

Door een defect aan het slot van een bestelbus zijn de wapens uit de laadruimte gevallen. Dat gebeurde waarschijnlijk op de Elementendreef in Almere-Poort, vlak bij de oprit naar de A6.

Onklaar

Nadat de politieman ontdekte dat hij zijn lading had verloren, is hij teruggereden naar de Elementendreef, maar hij heeft de kisten met oefenwapens niet meer teruggevonden.
In totaal verdwenen 42 oefenwapens; 20 oranje en 22 gele. Ze worden gebruikt bij onder meer schietoefeningen, maar zijn allemaal onklaar gemaakt en niet geschikt voor normale patronen. De oefenwapens waren opgeborgen in twee houten en twee rode, plastic kisten.

Help de politie

De politie heeft een beloning uitgeloofd van 7.500 euro voor degene die kan vertellen waar de verdwenen oefenwapens zijn. Contact opnemen kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar