Beloning in onderzoek dood Chakib (36)

Beloning € 15.000

De Hoofdofficier van Justitie in Den Haag looft een beloning uit van 15.000 euro in het onderzoek naar de gewelddadige dood van de 36-jarige Chakib. Hij kwam op 1 september 2020 om het leven in een woning aan de De Colignystraat in Delft.

update
teaser-date

27-10-2020 20:24

Er belden zo’n tien mensen met informatie. Daarbij werden ook namen genoemd. Bedankt, het team is ermee aan de slag. Meer informatie blijft welkom.

 Twee rennende mannen


De politie denkt dat in de woning een fikse ruzie is ontstaan die uit de hand is gelopen. Getuigen zeggen dat zij vlak na het incident twee mannen hebben zien wegrennen in de richting van de Coop-supermarkt aan de Nassaulaan. De politie sluit niet uit dat deze mannen zelf ook gewond waren.

Wippolder

De mogelijke namen van de twee verdachten zouden rondzingen in de Delftse wijk Wippolder. Mede om die namen te achterhalen, is de beloning uitgeloofd.
De politie wil ook graag weten waarover een mogelijke ruzie in de betreffende woning zou zijn gegaan. Heeft u hier informatie over, geef het alstublieft door.

Naaldwijk

Het is niet helemaal duidelijk wat het slachtoffer de dag voor zijn dood heeft gedaan. Mogelijk bracht hij zijn laatste nacht door in Naaldwijk. De politie wil graag weten wat Chakib daar deed, met wie hij was en hoe hij zich verplaatste.

Deel uw informatie

Het is voor de familie van Chakib is belangrijk dat de daders worden opgespoord en aangehouden. Voor de ‘gouden tip’ is er een beloning van 15.000 euro.
Heeft u informatie die in dit onderzoek van belang kan zijn, meld het alstublieft.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de nabestaanden

U kunt via onderstaande link een bericht sturen aan Chakibs nabestaanden.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar