Brandstichting bij woning Wilhelminalaan

Opsporing Verzocht Preloader

Een oma belandde zwaargewond in het ziekenhuis omdat ze eerst haar kleinkind redde bij een aangestoken brand.

update

Helaas nog geen reacties.

In de vroege ochtend van maandag 29 juli 2013 iets voor 03.00 uur, ontdekt de bewoonster van de Wilhelminalaan in Harderwijk dat haar huis in brand staat. Die nacht slaapt haar kleindochter (5) bij haar en de vlammen grijpen zo snel om zich heen dat ze boven ingesloten worden. De oma handelt dapper: ze hangt het kleine meisje aan haar armen uit het raam en laat haar zo laag mogelijk boven de grond vallen. Pas dan springt ze zelf.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Aangestoken

De brand blijkt aangestoken en een groot rechercheteam onderzoekt deze brandstichting omdat die fataal had kunnen zijn. Inmiddels zijn er overeenkomsten ontdekt met twee onopgeloste brandstichtingen bij woningen in Almere in augustus 2012 en maart 2013. Toch hebben alle inspanningen van het rechercheteam er helaas nog niet toe geleid dat bekend is wie de dader of daders zijn.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Motief

Er moeten mensen zijn die weten wat hier achter steekt of vermoeden wie dit heeft gedaan. De politie doet bij deze een dringend beroep op die mensen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er in de vroege ochtend van maandag 29 juli 2013 getuige geweest van de brandstichting bij een woning aan de Wilhelminalaan in Harderwijk?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wat hier achter steekt en/of heeft een vermoeden wie dit heeft gedaan?

Kijk ook eens naar