Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Brandstichting eethuis Yemma in winkelcentrum Selissen aan de Sint Severusstraat

Opsporing Verzocht Preloader

De brandstichter heeft enorme risico’s genomen en er hadden doden en gewonden kunnen vallen.

update

Neem alsnog contact op als u iets vermoedt, want de dader is ondanks onze uitzending niet gevonden, en die had dodelijke slachtoffers kunnen maken. De dader rijdt mogelijk in een grijze auto.

Op zaterdagochtend 7 december 2013 woedt er tegen 04.30 uur een grote brand in winkelcentrum Selissen aan de Sint Severusstraat in Boxtel. Twee panden branden volledig af en een naastgelegen cafetaria loopt grote schade op. De politie weet inmiddels dat de brand is aangestoken.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Verdachte persoon

Een getuige ziet een man lopen bij eethuis Yemma, die vervolgens met iets brandendst gooit en vervolgens wegrent.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Verdachte auto

Even later ziet dezelfde getuige een grijze auto rijden, die vlak na de brandstichting, vanuit de St. Severusstraat in de richting van de Baanderherenweg rijdt. Deze auto kan van de dader zijn geweest.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Schade

Van het eethuis Yemma en de twee naastgelegen panden is zo goed als niks meer over. Ook een cafetaria loopt grote brandschade op.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Binnen

Daarnaast moet er ook binnenin het pand iets zijn geweest waardoor de boel zo snel en omvangrijk  in brand vloog. Het kan zijn dat er al eerder iets naar binnen gebracht. Misschien kan iemand daar meer over vertellen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zaterdagochtend 7 december 2013 tegen 04.30 uur getuige geweest van de brandstichting bij eethuis Yemma in winkelcentrum Selissen aan de Sint Severusstraat in Boxtel?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er in de vroege ochtend van zaterdag 7 december 2013 iets afwijkends gezien rond eethuis Yemma?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er de dader gezien of weet wie hiervoor verantwoordelijk is?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet er meer over een mogelijk motief voor de brandstichting?

Kijk ook eens naar