Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Brutale dieven op pad in supermarkten

Twee tassenrollers sloegen op dezelfde dag toe in zowel Apeldoorn als het nabijgelegen Ugchelen. Heel brutaal maakten ze misbruik van een moment dat hun slachtoffers éven niet opletten. Wees alstublieft op uw hoede voor het duo en neem contact op als u iets over hen weet.

Op dinsdag 4 april gingen de dieven beide keren op dezelfde manier te werk. Terwijl de ene man in de gaten hield of de kust veilig was, haalde de andere de portemonnee uit de tas van het slachtoffer. U kunt het zien gebeuren op de beelden hieronder.

Help de politie

Zoals heel vaak bij dit soort misdrijven, zijn het ouderen die de dupe werden daar in Apeldoorn en Ugchelen. Heeft u een idee waar de politie (een van) de verdachten kan vinden of waar zij begin april verbleven, meld dat dan alstublieft.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar