Cold case Wies Hensen opnieuw onder de aandacht

Beloning € 30.000

De toen 32-jarige Wies Hensen is op 29 augustus 1989 voor het laatst in leven gezien op de kermis in haar woonplaats Budel. De volgende dag werd haar ontzielde lichaam zo’n 15 kilometer verderop gevonden in Dommelen in de gemeente Valkenswaard. Onderzoek leerde dat Wies door een misdrijf om het leven is gekomen.

Campagne politie

Om deze onopgeloste zaak opnieuw onder de aandacht te brengen, is de politie een campagne gestart. Onderdeel daarvan is dat tijdens het laatste weekend van augustus het Mobiele Media Lab op de kermis in Budel stond, precies 32 jaar na Wies’ dood.

Podcast

Daarnaast heeft de politie ook een podcast gemaakt over de moord op Wies Hensen. Beluister deze via onderstaande streams of via uw favoriete podcastdienst. 

Beloning: 30.000 euro

In de uitzending van Opsporing Verzocht van 31 augustus was er uitgebreid aandacht voor deze cold case, met alle sporen en aanknopingspunten.
De beloning voor de gouden tip in deze zaak is onlangs verdubbeld naar 30.000 euro. Weet u wie Wies om het leven bracht en/of waarom? Laat het weten. Het is nooit te laat om te praten.

Wies Hensen Preloader
Wies Hensen
Wies Hensen Preloader

Help de politie

Heeft u informatie die in dit onderzoek van belang kan zijn, neem alstublieft contact op met de politie. Het Team Criminele Inlichtingen heeft voor deze zaak een speciaal telefoonnummer: 040 - 20 56 466. Daarnaast kunt u tippen op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de nabestaanden

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar