Denk mee over identiteit overleden man

Sinds de aanrijding tussen een trein en een nog onbekende man, op vrijdag 24 november 2023 bij Velp, probeert de politie de identiteit te achterhalen van het daarbij om het leven gekomen slachtoffer. Hopelijk kunt u helpen op basis van bijvoorbeeld zijn signalement, zijn kleding of de aangetroffen fiets die de man mogelijk kan hebben gebruikt.

Die fiets is een ‘Majestic’ van het merk Fongers. Het is niet zeker of die van de overleden man is geweest, maar het kán om een belangrijk aanknopingspunt gaan. Datzelfde geldt voor een paar zwarte, leren handschoenen en een horloge die de politie op en bij het spoor heeft gevonden. De handschoenen komen van de HEMA.

Vermoedelijk geen misdrijf

Uit onderzoek blijkt overigens dat een misdrijf kan worden uitgesloten. Voor de nabestaanden van de onbekende man zou de politie wel nog heel graag zijn identiteit achterhalen. Denkt u alstublieft mee over de locatie van de aanrijding en over het signalement van de overledene.

Kenmerken onbekende man

Het nog ongeïdentificeerde slachtoffer had een licht getinte huidskleur, was tussen 20 en 45 jaar oud en had zwart haar dat hij bovenop wat langer droeg, maar aan de zijkanten juist kort.
Hij had een snor, bakkebaarden en een volle, puntige baard. Daarnaast had de man bruine ogen, veel lichaamsbeharing en een litteken op de buitenkant van zijn rechter onderarm.

Hierboven op de foto’s ziet u de kleding die meneer aanhad toen hij werd aangetroffen. Dat betreft onder meer een zwart Puma-vest in maat 44/46 en een blauw vest van Primark in maat S. Ook had hij een zwart t-shirt aan, witte voetbalkousen van Nike en bruine schoenen van het merk Onitsuka Tiger.

Oproep in diverse talen

De politie heeft in het kader van dit onderzoek flyers opgesteld in verschillende talen. Daarin de belangrijkste informatie en een oproep om te tippen aan iedereen die iets denkt te weten over het overleden slachtoffer.

Download pdf:

Deel uw informatie

Heeft u een idee wie de man kan zijn of door wie hij kan worden gemist, meld dat dan alstublieft bij de recherche. Ook als u denkt dat u meneer heeft gezien in de periode tot die 24e november of als u mogelijk over hem heeft horen spreken, komt de politie graag met u in contact.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar