Diefstal caravans aan de Zuiddijk

Hondsbrutaal koppelt de dief een caravan aan…tot twee keer toe.

update

4 tips, sowieso heeft de bestuurder van de Mercedes zich gemeld. Hij heeft niets met de zaak te maken. Daar was het onderzoeksteam al heel blij mee.

Op zondag 22 november 2015 worden twee caravans gestolen bij een caravan servicebedrijf op een bedrijventerrein aan de Zuiddijk in Helmond. De gestolen caravans zijn van een verschillend type, maar beiden van het merk Hobby. De totale waarde is een slordige 40.000 euro.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zondag 22 november 2015 getuige geweest van de diefstal van caravans bij een caravan servicebedrijf op een bedrijventerrein aan de Zuiddijk in Helmond?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

De bestuurder van een witte bestelbus met een logo op de zijkant duwt de poort open met de achterkant van de bus. Hij rijdt achteruit het terrein op, koppelt een caravan aan en rijdt weer weg.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de witte bestelbus daar gezien, of weet wie de bestuurder is?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Bus

De politie heeft inmiddels achterhaald dat de bestelbus van een hoveniersbedrijf uit Helmond, gestolen is. De auto is uiteindelijk begin december in Tilburg aangetroffen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie er tussen 4 november en 4 december 2015 in de witte bestelbus heeft gereden, of waar deze auto in die periode geparkeerd heeft gestaan?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Tweede caravan

Om 13.00 uur keert de caravandief weer terug en vertrekt met nog een caravan.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet waar de caravans zijn, of wie ze heeft?

Kijk ook eens naar