Dodelijke schietincidenten gelinkt aan langer lopend conflict

Er lijkt een connectie te zijn tussen twee heftige moordzaken die eerder bij Opsporing Verzocht aan bod kwamen. De politie houdt er rekening mee dat de schietincidenten waarbij in 2020 Johnny Henriques om het leven kwam en afgelopen oktober Remsley Eisden, beide het gevolg kunnen zijn van een langlopend conflict tussen twee rivaliserende groepen in Dordrecht.

Beloning verhoogd

Om de onderzoeken een extra steun in de rug te geven is besloten de beloning te verhogen voor de tip die leidt tot de oplossing van de zaak Johnny Henriques. Die was 15.000 en wordt nu 20.000 euro.

Tip desnoods anoniem

Het onderzoek is nog in volle gang. Op 22 november is een verdachte aangehouden in verband met de dood van Remsley Eisden. Heeft u informatie die van belang kan zijn, meld u zich dan alstublieft. Wilt u anoniem blijven, kunt u bellen naar 0800-7000 of via ‘M’ een online tipformulier versturen.

Help de politie

Weet of vermoedt u iets over een van de schietincidenten en/of wie daar als dader bij betrokken kunnen zijn geweest, neem a.u.b. contact op met de politie. Dat kan als u dat prettig vindt ook middels een vertrouwelijk gesprek met iemand van het Team nationale Inlichtingen.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ALGEMEEN TIPFORMULIER

Kijk ook eens naar