Dood Antonius Kuijf (58) in een chalet aan de Strokel

Na het blussen van de vlammen doet de politie een lugubere ontdekking.

update

Het onderzoek is nog in volle gang, al eerder werd een man uit Bergen op Zoom als medeverdachte gearresteerd, nu zit sinds een week ook een vrouw (29) uit Kampen vast wegens haar mogelijke betrokkenheid.

Donderdagavond 13 maart 2014 had zakenman Antonius Kuijf (58) uit Amersfoort nog een etentje in verband met zijn werk, maar omdat hij daarna niet thuis kwam, werd er vrijdagochtend aangifte van zijn vermissing gedaan. Vrijdagavond 14 maart om 21.30 uur rukte de brandweer uit om een brand te blussen bij een chalet aan de Strokel in Ermelo. Bij het blussen werd daar het lichaam gevonden van Antonio Kuijf.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Aanhouding

Er werd meteen door een team van rechercheurs onderzoek gedaan naar zijn contacten en op basis daarvan kon maandagochtend 17 maart al een vrouw (28) uit Kampen worden aangehouden. Er zijn echter nog vragen rondom zijn dood en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Audi Q5

Door een tip na de uitzending is de opvallende donkerblauwe Audi Q5 met kenteken 1-SZS-62 van het slachtoffer woensdagavond 19 maart door de Belgische politie aangetroffen in Antwerpen. De auto stond geparkeerd op de Oude Steenweg in Antwerpen. De politie wil graag weten wie er gezien heeft dat de Audi daar aan de Oude Steenweg werd neergezet, ter hoogte van nummer 87. Dat moet ergens tussen donderdagavond 13 maart en woensdag 19 maart zijn geweest. De politie wil graag weten of er toen ook mensen bij zijn gezien.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Route naar Antwerpen

De Audi is vanuit Nederland waarschijnlijk vanuit Ermelo naar Antwerpen gereden. De politie wil graag weten of hij op die route is gezien, misschien is hij opgevallen op een parkeerplaats of bij een benzinestation en is er gezien wie er in zat of zaten.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kerk Avezaath

Antonius Kuijf is donderdagavond 13 maart om 19.10 uur nog in Kerk Avezaath gezien. Hij was opvallend lang, 1.95 m, brildragend en hij was die dag casual gekleed en had een colbertje aan.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Chalet

Het chalet waar het lichaam van Antonius Kuijf werd gevonden staat in een vakantiepark aan de Strokel in Ermelo. De politie wil weten wie daar tussen donderdagavond en het moment dat die brand werd ontdekt iets afwijkends heeft gezien. Daarnaast moet hij op een bepaald moment in dat chalet in Ermelo zijn beland. Het is niet bekend hoe, wanneer en met wie hij daar is gekomen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er getuige geweest van de dood van Antonius Kuijf (58) uit Amersfoort?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wat er is gebeurd na zijn vermissing?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er tussen donderdagavond 13 maart en woensdag 19 maart gezien dat de Audi Q5 van het slachtoffer aan de Oude Steenweg ter hoogte van nummer 87 in Antwerpen werd neergezet?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft gezien of er toen ook mensen bij waren?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de Audi op de route van Ermelo naar Antwerpen gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft Antonius Kuijf tussen donderdagavond 13 maart om 19.10 uur en vrijdagavond 14 maart om 21.30 uur gezien of gesproken of weet waar hij toen was?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er tussen donderdagavond 13 maart en vrijdagavond 14 maart om 21.30 iets afwijkends gezien bij het chalet in het vakantiepark aan de Strokel in Ermelo waar Antonius Kuijf dood werd aangetroffen?

Kijk ook eens naar