Dood Hans Nijman (55) op parkeerterrein tussen Slangenwegje en Meerstraat

De bekende vechtsporter wordt in zijn eigen auto doodgeschoten.

update

Er kwamen 8 reacties.

Op woensdagavond 5 november 2014 werd even na 20.30 uur vechtsporter Hans Nijman (55) in Beverwijk doodgeschoten. Na het lesgeven bij sportschool de Meer stapt hij op het parkeerterrein tussen het Slangenwegje en de Meerstraat in zijn auto. Hij wordt vrijwel direct onder vuur genomen en sterft ter plekke.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Slachtoffer

Hans Nijman was sportschoolhouder, freefighter en voormalig Nederlands kampioen karate. Volgens geruchten werden zijn spieren ook nogal eens ingezet om ruzies in de criminele wereld wat kracht bij te zetten.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Sportschool Cardio Fitness

Op woensdagavond 5 november gaf hij tussen 18.00 en 19.00 uur les bij sportschool Cardio Fitness in Beverwijk.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Sportschool de Meer

Daarna gaat hij meteen door naar de sportschool de Meer aan de Meerstraat in Beverwijk, waar zijn volgende les al weer om 19.30 uur begint en tot 20.30 uur duurt.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Golf R32

Op de Hofgeesterweg in Velserbroek wordt de auto van de vermoedelijke daders brandend aangetroffen. Het is een gestolen zwarte Volkswagen Golf R32, die al in 2010 in Frankrijk is ontvreemd. Er zat een nagemaakt kenteken op met het nummer 6-SZF-63.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vluchtroute

Direct na de moord zijn de daders rond 20.40 uur vanaf het parkeerterrein bij de kerk in Beverwijk gevlucht naar Velserbroek. Waarschijnlijk is dit de route die ze hebben gereden.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op woensdagavond 5 november 2014 even na 20.30 uur getuige geweest van de dood van vechtsporter Hans Nijman (55) op het parkeerterrein tussen het Slangenwegje en de Meerstraat in Beverwijk?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders op hun vlucht gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er getuige geweest van het in brand steken van de Volkswagen Golf R32 op de Hofgeesterweg in Velserbroek?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er gezien hoe de daders zijn verder gevlucht?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op woensdag 5 november of de dagen daarvoor verdachte personen of de zwarte Volkswagen Golf opgevallen bij één van de sportscholen of op het parkeerterrein aan het Slangenwegje/Meerstraat?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er op woensdag 5 november of in de dagen voor de moord verdachte personen of voertuigen gezien bij de Hofgeesterweg in Velserbroek?

Kijk ook eens naar