Dood Leon Viellevoije (44)

Er wordt een aantal mogelijk belangrijke getuigen gezocht. Op woensdagavond 1 februari 2017 wordt rond 18.30 uur het levenloze lichaam van Leon Viellevoije (44) uit Moergestel in een brandende Volkswagen Caddy ontdekt. De bestelauto staat aan de Koebrugse Weg in het buitengebied van Oisterwijk en de brandweer ontdekt het stoffelijk overschot tijdens het blussen. 

update

Er kwamen 6 tips binnen, met bruikbare informatie. Dank daarvoor!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Leon Viellevoije

Leon Viellevoije runt een garagebedrijf in Moergestel en is de eigenaar van de Volkswagen Caddy. Hij is door een misdrijf om het leven gekomen .

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft Leon Viellevoije nog gezien of gesproken?

Motief

Achter de schermen zijn de rechercheurs nu druk bezig met de achtergrond van wat er is gebeurd, Leon Viellevoije was een bekende van de politie en leek betrokken bij drugshandel. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Getuigenoproep: Witte Volkswagen Caddy

De politie wil weten wie Leon Viellevoije afgelopen woensdag 1 februari nog met zijn bestelauto heeft gezien. Hij reed in een witte Caddy 36-VKX-4 Sdi 51 kw, een diesel. De politie is natuurlijk vooral benieuwd wie die auto vlak voor 18.30 uur heeft gezien, toen de melding van de brand kwam.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Getuigenoproep: Buitengebied Oisterwijk

Verder wil de politie weten of er die woensdag zaken zijn opgevallen rond de Baksevenweg en Koebrugse Weg waar de bestelwagen in brand is gestoken. Die straten liggen tussen Oisterwijk en Berkel-Enschot in. Sowieso is daar een aantal mensen in de buurt geweest vlak voor die brand is gemeld. Al die mensen wil de politie zo snel mogelijk traceren.Het gaat om: - Een jonge vrouw op een fiets. - Een man en een vrouw in een rode Opel Corsa. - Een man met een bestelbus/auto.- Twee fietsende mannen in blauwe werkkleding. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft daar in dat buitengebied van Oisterwijk gereden en/of heeft mogelijk iets gezien rond de dood van Leon Viellevoije?  

Help de politie

Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar