Dood vrouw (91) nog niet opgehelderd, beloning uitgeloofd

Beloning € 15.000

De politie houdt sterk rekening met het scenario dat mevrouw Van Geesbergen-Slootmaker het slachtoffer is geworden van iemand die zich voordeed als medewerker van de Thuiszorg. De 91-jarige Haagse werd op 8 mei 2019 dood gevonden in haar woning aan de Erasmusweg.

Om mogelijk nieuwe informatie binnen te krijgen, looft de Hoofdofficier van Justitie in Den Haag een beloning uit van 15.000 euro voor de tip die deze zaak oplost.

update
teaser-date

08-10-2019 21:05

Er kwamen na de uitzending weer twee tips binnen, maar helaas nog niet de gouden. Het onderzoek kan nog meer hulp gebruiken. Weet u iets? Geef het door!

Portiekflat aan de Erasmusweg Preloader
Portiekflat aan de Erasmusweg
Portiekflat aan de Erasmusweg Preloader

Ondanks een aantal aanknopingspunten, is nog altijd niet duidelijk wie verantwoordelijk is voor de dood van mevrouw Van Geesbergen.
De uit haar woning meegenomen sieraden zijn nog nergens opgedoken en van de onbekende vrouw die op de hoek van de straat is gezien, ontbreekt helaas nog ieder spoor.

Help de politie

Hopelijk zorgt de beloning van € 15.000 ervoor dat de politie alsnog de ‘gouden tip’ krijgt. Heeft u informatie over deze zaak, maar heeft u niet eerder met de politie gesproken? Of heeft u misschien niet álles verteld wat u weet? Doe dat dan alstublieft alsnog.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Betuig uw medeleven

Wilt u een bericht achterlaten voor de nabestaanden van mevrouw Van Geesbergen-Slootmaker? Dat kan via de link hieronder.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar