Drietal breekt in bij woonhuis Foxtrotstraat

Drie mannen breken 15 december 2017 in bij een woning aan de Foxtrotstraat in Apeldoorn. Ondanks hun professionele werkwijze, gaan ze er zonder buit vandoor. Het drietal is vastgelegd op bewakingsbeelden.

update

Er zijn meerdere tips binnengekomen en er zijn zelfs namen genoemd. De politie is er volop mee aan de slag. Dank voor het meedenken!

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

De tuin van de woning is die vrijdagavond het werkterrein van de inbrekers. Maar eerst neemt een van hen nog een kijkje bij de voordeur. Na een inspectie en geduw op de deurbel, probeert hij het slot te forceren. Wanneer deze hardnekkig op slot blijft, gaat hij richting zijn handlangers aan de andere kant van de woning.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Achtertuin

Rond 20.00 uur klimmen ze alle drie behendig over de heg. Er wordt nog het een en ander verschoven aan tuinmeubels, zodat hun vluchtroute is veilig gesteld. Via het raam van de badkamer weten de mannen de woning binnen te sluipen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft op vrijdagavond 15 december 2017 tussen 19.50 en 20.30 uur iets opvallends gezien in de Foxtrotstraat in Apeldoorn?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Alarm

Mogelijk zijn de mannen gewaarschuwd door het alarm van de woning, want verder dan de badkamer komen ze niet. Rond 20.12 uur vluchten ze halsoverkop met lege handen het woonhuis uit. De inbrekers laten nog wel enkele zanderige schoenafdrukken achter.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Het drietal is vastgelegd door bewakingscamera’s. Een van hen droeg een opvallende jas en een handlanger heeft een kalende kruin.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie de mannen op de bewakingsbeelden zijn?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar