Fataal steekincident bij Scheveningse Pier

Een ruzie tussen vermoedelijk twee groepen jongeren resulteerde op maandag 10 augustus in de dood van Cennethson Riangelo Janga, ook wel Chuchu genoemd. De 19-jarige Rotterdammer werd bij de Pier in Scheveningen neergestoken en bezweek in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Het slachtoffer, Cennethson 'Chuchu' Janga Preloader
Het slachtoffer, Cennethson 'Chuchu' Janga
Het slachtoffer, Cennethson 'Chuchu' Janga Preloader

Aanhoudingen

Twee 20-jarige Amsterdammers zijn aangehouden en zitten vast op verdenking van doodslag in vereniging. Ook een 17-jarige jongen uit Rotterdam is aangehouden; hij wordt verdacht van opruiing en openlijke geweldpleging.

Beelden van omstanders

Het ging die maandag 10 augustus rond 18.30 uur mis tussen een aantal jongeren op de Pier, waar het op dat moment behoorlijk druk was. Tijdens de ruzie en de paniek die vervolgens uitbrak, is er door veel omstanders gefilmd. De politie wil hun beelden heel graag bekijken.

Deel uw opnamen

Heeft u iets van de hectiek gefilmd of gefotografeerd daar in Scheveningen? Deel uw opnamen dan alstublieft met de recherche. Neem daarvoor contact op met de politie of upload uw materiaal, via het online tipformulier, rechtstreeks naar het onderzoeksteam.
Vertrouwelijk met de politie spreken kan desgewenst via het Team Nationale Inlichtingen.

Help de politie

Ondanks de aanhoudingen is het voor de recherche belangrijk om alle informatie en beelden in kaart te kunnen brengen. U kunt de politie helpen door uw verhaal te doen en/of uw beeldmateriaal beschikbaar te stellen.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de nabestaanden

Via onderstaande link kunt u de nabestaanden van het 19-jarige slachtoffer een bericht sturen.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar