Fietsendiefstal tijdens de Theo de Rooij Classic

Waarschijnlijk sloeg dezelfde fietsendief twee jaargangen achter elkaar toe.

update

5 reacties. Die waren vrij algemeen, dus als u vermoedt wie de man is of waar hij vandaan komt, is uw tip nog zeer welkom.

In 2014 wordt tijdens het sportief evenement de Theo de Rooij Classic de dure en unieke fiets gestolen van initiatiefnemer Theo de Rooij bij scholengemeenschap Reggesteyn in Rijssen. Terwijl hij staat te douchen wordt in de stalling binnen zijn fiets meegenomen door een onbekende man, die daarmee zo het terrein afrijdt.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er getuige geweest van een van de twee fietsendiefstallen tijdens de Theo de Rooij Classic in 2014 of 2015?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Theo de Rooij Product

De dader gaat er vandoor met een fiets waarvan er maar één op de wereld is. Deze Theo de Rooij Product is speciaal gemaakt voor de oud-wielrenner.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet waar een of beide van de gestolen fietsen zijn of heeft ze te koop aangeboden gekregen?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Diefstal mountainbike

Op zaterdag 6 juni 2015 werd er opnieuw een dure fiets gestolen tijdens de Theo de Rooij Classic. Het gaat om een mountainbike, een Specialized Epic Comb Carbo.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Het lijkt er sterk op dat het bij beide diefstallen om dezelfde dader gaat. Beide keren heeft hij precies dezelfde polo aan. De dader hoeft niet uit de regio zelf te komen. Sommige van die fietsen zijn zo duur dat het een dief best een ritje met een busje waard is.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Framenummer

Mocht u er eentje tweedehands hebben gekocht en het niet helemaal vertrouwen: het framenummer van de gestolen mountainbike is WSBC60402338J.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de waarschijnlijk dezelfde dader?

Kijk ook eens naar