Getuigen en beelden gezocht van steekincident na kermis

Een 19-jarige Fransman raakte gewond bij een steekincident, in de vroege ochtend van zondag 4 september 2022, aan de Schupstoel in Zutphen. De politie is dringend op zoek naar getuigen en naar opnamen die er vermoedelijk zijn gemaakt.

Het incident volgde rond 05.00 uur op een ruzie. De 19-jarige man werd meerdere keren in zijn rug gestoken, dus is mogelijk van achteren aangevallen. Ieder beetje informatie over de dader of daders kan van groot belang zijn. 

Grote vechtpartij

Er gaan verhalen dat er een grote vechtpartij is geweest in de omgeving van de Schupstoel. Daarvan zouden filmpjes rondgaan. Weet u daar iets over of beschikt u over zo’n filmpje, meld het alstublieft.

Locaties kermis, weekend 3-4 september 2022 Preloader
Locaties kermis, weekend 3-4 september 2022
Locaties kermis, weekend 3-4 september 2022 Preloader

Het slachtoffer had op zaterdagavond 3 september met wat vrienden de kermis bezocht aan de nabijgelegen Groenmarkt, Zaadmarkt en Houtmarkt. Mogelijk geldt hetzelfde voor de dader of daders. Heeft u een idee om wie het zou kunnen gaan, neem alstublieft contact op met de politie.

Contact met de politie

  • Wie heeft iets gezien van het steekincident, van de ruzie die eraan voorafging en/of van de nasleep?
  • Wie beschikt over beeldmateriaal daarvan en/of van de grote vechtpartij die er die vroege zondagochtend zou zijn geweest?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar