Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Getuigenoproep omtrent gewelddadige dood 36-jarige Chakib

De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident dat op dinsdag 1 september plaatsvond in een woning aan de De Colignystraat in Delft. Het 36-jarige slachtoffer Chakib, ook wel Sjakie genoemd, overleed aan zijn verwondingen.

Een 60-jarige inwoner van Delft is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het dodelijke incident, dat zich voltrok rond 14.15 uur die middag. Deze man is de bewoner van het pand waarin het overleden slachtoffer werd aangetroffen. Zijn rol wordt onderzocht.
Vermoedelijk zijn meerdere personen bij het misdrijf betrokken geweest. De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing (TGO) geformeerd om de zaak verder te onderzoeken.

In één van deze woningen werd Chakib gevonden Preloader
In één van deze woningen werd Chakib gevonden
In één van deze woningen werd Chakib gevonden Preloader

Geen vaste verblijfplaats

Wat de relatie is tussen Chakib en de woning of mensen die daar mogelijk verbleven, is nog niet duidelijk. De politie denkt dat Chakib geen vaste verblijfplaats had. Hij kwam de laatste tijd geregeld in de Delftse wijken Voorhof en Tanthof, maar ook in de gemeentes rondom Delft. De De Colignystraat ligt overigens in de wijk Wippolder.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Heeft u informatie over waarom het slachtoffer in de woning aan de De Colignystraat was en/of met wie hij daar contact had, geef het alstublieft door aan de politie. Ook als u iets weet over een aanleiding tot een mogelijke ruzie waarbij Chakib betrokken was, hoort de politie dat graag van u.
De Colignystraat, Delft, dinsdag 1 september 2020 Preloader
De Colignystraat, Delft, dinsdag 1 september 2020
De Colignystraat, Delft, dinsdag 1 september 2020 Preloader

Help de recherche

Forensisch rechercheurs hebben de woning op sporen onderzocht, buurtonderzoek verricht en camerabeelden veiliggesteld. Daarnaast kan informatie van getuigen nog van groot belang zijn, net als mogelijke aanvullende beelden van bewakingscamera’s of dashcams.
Heeft u op dinsdag 1 september tussen 13.15 en 14.30 uur, of mogelijk al eerder die dag, verdachte personen gezien bij de woning of in de omgeving van de De Colignystraat? Of beschikt u over camerabeelden waarop verdachten kunnen staan? Neem a.u.b. contact op met de politie.

Help het onderzoek verder

Alle informatie, zelfs als u denkt dat die heel ‘klein’ is, is welkom in dit onderzoek. Weet u iets dat van belang kan zijn, bel de tiplijn. Anoniem uw informatie delen kan via ‘M’ op 0800-7000.
Heeft u relevant beeldmateriaal van een dashcam of bewakingscamera, meld dat alstublieft of upload het direct via het online tipformulier.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de nabestaanden

U kunt via onderstaande link een bericht sturen aan Chakibs nabestaanden.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar