Gevallen inbreker schakelt hulp in

In de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 juli 2022 brak een nog onbekende man in in een woning in Apeldoorn. Op beelden van bewakingscamera’s is te zien hoe hij behoorlijk hard ten val kwam. Hij leek af te druipen, maar kwam twintig minuten later terug met een handlanger.

Neem alstublieft contact op met de politie als u één of beide mannen herkent. Ze werden vermoedelijk ook door een camera vastgelegd terwijl ze op weg waren naar de woning aan de Malkenschoten.

Tas van Louis Vuitton

Bij de inbraak werden waardevolle sieraden en contant geld buitgemaakt. Ook namen de daders een tas mee van het merk Louis Vuitton. Mogelijk heeft iemand die te koop aangeboden gezien.

Soortgelijke tas Preloader
Soortgelijke tas
Soortgelijke tas Preloader

‘Camera in beeld’ via DigiD

Camera’s aan gevels zijn vaak van cruciaal belang bij het kunnen oplossen van misdrijven. Daarom probeert de politie – via ‘Camera in beeld’ – zoveel mogelijk in kaart te brengen waar in Nederland al die camera’s hangen en van wie zij zijn.

‘Camera in beeld’ Preloader
‘Camera in beeld’
‘Camera in beeld’ Preloader

Of u nu een bedrijf heeft of een particulier bent, uw beelden kunnen het verschil maken. Meld u alstublieft aan via de website van de politie. Ook als u al langer deelneemt, is het van belang dat u even op die link klinkt.
Om uw privacy te kunnen waarborgen én u sneller te kunnen bereiken wanneer nodig, is de inschrijving tegenwoordig gekoppeld aan DigiD. De politie verzoekt u daarom om als u zich eerder al had aangemeld, dat nogmaals te doen.

Contact met de politie

Wie weet of vermoedt iets over (een van) de personen op de camerabeelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar