Gewapende overval Didi Fashion aan de Paradijspoort

Bewakingsbeelden waar iedereen over mee kan denken. Vooral de scooterkenners!

update

Alleen al over de scooter kwamen er meer dan 250 tips. En goed nieuws: de politie heeft een verdachte (18) aangehouden uit Rotterdam.

Op dinsdag 16 december 2014 wordt rond 09.15 uur aangebeld bij de personeelsingang van de Didi Fashion aan de Paradijspoort in Delft. De vrouwelijke filiaalmanager, die samen met een stagiaire bezig is met de voorbereidingen voor de opening, doet open. Op dat moment dringen twee mannen met scooterhelmen binnen en één zet een soort stanleymes met een zilvergrijs handvat op de keel van de vrouwelijke filiaalmanager en schreeuwen om de kluis. De overvallers gaan er uiteindelijk vandoor met de inhoud van de kluis en met de inhoud van de portemonnees van de twee vrouwen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op dinsdag 16 december 2014 rond 09.15 uur getuige geweest van de gewapende overval op Didi Fashion aan de Paradijspoort in Delft?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Slachtoffers

De filiaalmanager had een bloedneus omdat ze zo bij haar gezicht was gegrepen. Ze moest nog op zoek naar haar bril omdat ze anders de kluis niet open kreeg. Ondanks alle stress en angst is dat toch gelukt.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

Het gaat om twee heel donkergetinte mannen met scooterhelmen. Eén had een soort stanleymes met een zilvergrijs handvat bij zich.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de daders aan de hand van de getoonde beelden, mogelijk in de combinatie met hun scooter?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Scooter

De mannen zijn buiten gefilmd in de Pieterstraat. Ze rijden eerst de straat in op hun scooter. Eén loopt weg en de ander stelt met wat moeite de scooter daarna een beetje verdekt op, maar loopt dan toch weg.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er informatie over de scooter?

Kijk ook eens naar