Gewapende overval juwelier Altinbas aan de Molenstraat

Opsporing Verzocht Preloader

Met zware automatische wapens plegen vier mannen een overval.

update

1 tip pas. Dus als iemand vermoedt wie de mannen zijn of heeft gezien in Nijmegen, bijvoorbeeld toen ze achter de van Gentstraat hun scooters en een auto in brand staken, reageer dan alsnog!

Op donderdagavond 26 september 2013 plegen vier mannen iets na 20.30 uur bij juwelier Altinbas aan de Molenstraat in Nijmegen een overval. Vanuit de 2e Walstraat komen vier mannen op twee scooters keihard door de Vlaamse Gas rijden. Vlak daarna staan ze voor de deur van de juwelier. De mannen zonder wapens halen in een razend tempo de vitrines leeg en stoppen alles in twee bigshoppers waarna ze vertrekken.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

Met de scooters scheuren ze door de Vlaamse Gas en vanaf daar hebben ze twee mogelijkheden om op de van Schevichavenstraat terecht te komen. De twee scooters steken dan waarschijnlijk de Oranjesingel over en gaan richting de drukke Wedren.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Brand

Vlak daarna komt er een melding dat achter de woningen op de Van Gentstraat een autobrand is. Er blijkt niet alleen een Volkswagen Caddy in brand te staan maar ook twee scooters. Alle drie blijken ze gestolen en ze zijn waarschijnlijk achtergelaten en in brand gestoken door de overvallers.

Le Coq Sportif

Twee van de daders hadden een soortgelijke tas van Le Coq Sportif bij zich.

Beeldmateriaal

De politie komt graag in contact met mensen die iets van de overval of de mannen gefilmd hebben. Er is namelijk sowieso iemand geweest die de overval met zijn mobieltje probeerde te filmen, die is toen meteen bedreigd door de man bij de deur. Die beelden willen de rechercheurs heel graag bekijken.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op donderdagavond 26 september 2013 iets na 20.30 uur getuige geweest van de gewapende overval op juwelier Altinbas aan de Molenstraat in Nijmegen?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en mogelijk in combinatie met de tas van Le Coq Sportif en/of de big shoppers de daders?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders op hun vlucht gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er getuige geweest van het achterlaten en in brand steken van de auto en scooters?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er de overval of vlucht gefilmd en/of gefotografeerd?

Kijk ook eens naar