Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Gewapende overval op ouder echtpaar aan de Rotterdamseweg

De laffe overvallers gebruikten veel geweld tegen een ouder echtpaar.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op maandagavond 18 juni 2012 getuige geweest van de overval op een ouder echtpaar in hun huis aan de Rotterdamseweg in Delft?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of de signalementen en mogelijk in combinatie met de kobaltblauwe Daewoo Matiz de daders?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er informatie over een mogelijk motief?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de lichtgetinte man die met de pinpas van het echtpaar bij de ING aan het Stadhuisplein in Rotterdam rond 22.00 uur op maandag 18 juni heeft gepind?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft op op zondag 17 juni de blauwe Daewoo Matiz in de buurt van de woning aan de Rotterdamseweg in Delft gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders op 18 juni tussen 21.00 en 22.00 uur gezien bij de woning of in de buurt van de Porceleyne Fles waar de Daewoo geparkeerd stond?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er over het algemeen informatie over deze zaak en dit nog niet met de politie gedeeld?

Kijk ook eens naar